onsdag 9 december 2009

Rullgardinen har dragits ner......framför mina ögon, vart tog ljuset vägen??? Jag letar och hittar solen, sommaren 2004 i Österlen. Vi hyrde huset en vecka ihop med ett par kompisar...huset var välbevarat och inrett i en sval, antik, sliten stil...


...kolla in kruk "hyllan" i köksfönstret, fin färg...


...till vårt sovrum......och slutligen matsalen...genomgångsrum till köket och vårt sovrum...
...åter till verkligheten, rullgardinen har åkt upp och ljuv musik hörs med Melody Gardot...Ps. Lucia kronan fungeradeKram kramLinda


3 kommentarer:

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh så fint! Dit skulle jag vilja åka. Hyrde ni genom en firma?

Så gulligt att han går och sjunger hemma, min 3åring har precis börjat prata hela meningar så jag skrattar hejdlöst när han sjunger hela meningar blinka lilla stjärna så gott det går, hihi.

Kram till dig min vän, Lina

Lena Skapar och Inreder sa...

Hej Linda

Jag tycker inte det är lönt att ta fram kameran, det blir så dåliga bilder. Det är roligare att blicka bakåt på soliga dagar.

Hade gott lena

Karin Lindström sa...

Hej Linda!

Vilket underbart hus! Jag blev kär i österlen förra sommaren när vi var där första gången. Hade vi bott i ett så fint hus hade jag nog inte åkt hem igen:)

Nog är det väl mysigt ändå med den här tiden. Det är ju tur att det lyser upp lite i mörkret. Det är ju rent hopplöst att fota till bloggen. Jag förstår inte hur alla får till sina bilder!

Ha en fortsatt mysig vecka!

Kramar
Karin