onsdag 9 juni 2010

Altan makeover...

...vi bor i ett litet radhusområde som stod klart för 3 år sen. Altanväggarna är ganska tråkiga.På en av mina inrednings rundor i stan fick jag idén hos Ambiance...

...ungefär så här ser det ut vid ingången till butiken. Armeringsjärn med plåttavla,krokar och blomkrukor hängandes, och en plast ranka slingrande..


Armerings järnet fyndade jag på ByggMax allt det andra har jag köpt på Ambiance,förutom glaset med upphäng. Det hittade jag på Rosendalsträdgård...


...idag. Vi åkte dit efter Idas skolavslutning (näsdukarna tog slut, skojar bara). Det finns så mycket fint att se allt från vackra blommor till keramikkrukor och det bästa, deras goda ekologiska mat.


Imorgon är det gårdsförsäljning hos C´estlavie. Jag ska åka dit, det roligaste blir nog att träffa Lina men självklart också få se allt det fina som finns i butiken.


Kram LiNda

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det fina med bloggar är att man kan få så fina idéer av andra och förhoppningsvis ge några också *ler*!

Elsa och Helena sa...

Hej Linda! Så snyggt det blev! Ha det så trevligt på Gårdförsäljningen imorgon:)

KRAMIS Helena

Hannis sa...

Vilken inspiration du fick och gjorde verkligen något snyggt av det!
Armeringsjärn är häftigt!
Undrar jag om man kan släpa upp ett sånt på balkongen*skrattar*

Kram Hannis

Skogslyckan sa...

Vad fiffigt du piffat upp den tråkiga väggen.. Här ösregnar det och har gjort hela veckan. Idag tar min nr tre studenten och imorgon är det dags för näsdukarna här när mina småpojkar har avslutning...
Ha en fin dag!
Kram Pia

emilias gömmor... sa...

Det blev jättefint! Hoppas du gör några fynd hos Lina! Önskar att jag också kunde vara där!

Kram Mimmi

Black Iris sa...

Kanonfint fick du till det. Armeringsjärn kan man göra mycket med.

Kram Maidi

minsvägerskaochjag sa...

Vad snyggt med armeringsjärnet. Det gillar jag, det kan nog bli en idé för mig här hemma.Vi målade nämligen om huset förra året från rött till grått och det känns lite blekt.

Kram
Linda

Evashusotorp sa...

Jättefint, jag har oxå armeringsjärn till pynt.
Kram
Eva

Elsa och Helena sa...

Kikar bara in för att önska dig en mysig helg!!

KRAMAR

Märta sa...

Det blev snyggt!
Kram!

Fiff sa...

Hej! Tack för kommentaren som du lämnade hos mig! Jag tycker din header är jättefin! Skulle jag själv kunna tänka mig att ha. Det e frestande att be sambon om hjälp, för han har varit it-tekniker o e en riktig talang på datorer, men html-koder och bildbehandling, det gör jag själv! Lite stolt över det faktiskt. Sen skadar det ju inte om han kan fixa fram nåt bra program... Men man kan mer än man tror, så heja heja! Ha en fortsatt trevlig helg!