onsdag 16 juni 2010

Rosendalsträdgård


Kameran gick varm den dagen då jag och barnen vandrade runt på Rosendal. Det finns så många oaser i Stockholm och detta är en av dom. På vägen därifrån såg jag denna lite roliga text...


(Ida och Alfred)...This is a corner of a larger field...
Clara Diesen, poet och dramatiker och Patrik Qvist designer, om detta par går det att läsa mer om här.

Sista bilden, en tom bänk under ett äppelträd...

På mina bilder sista tiden blir det skarpa reflexer mot det gröna, det kan vara en felinställning. Är det någon som har nåt tips tar jag gärna emot det.

På lördag ska barnen få gigantiska godispåsar, få göra nästan vad dom vill, förutom baka i köket, titta på film eller på TV, för det ska JAG göra. När tv-sändningarna börjar ska jag vara bänkad. Lite bubbel och jordgubbar...hmmm...

Leve brudparet Victoria och Daniel...hip...

Kramen till er, det är så gôr skôj att ni skriver hos mig, TACK!


LiNda

10 kommentarer:

Joyforhome sa...

Så fina bilder du visar :) låter helt underbart att ströva omkring där och njuta

Kram Malin

Birgitta sa...

Vad fint det är i Rosendahls trädgård. Köp riktigt stora påsar med godis till barnen och lite till dej också och ha näsdukar i mängd inom räckhåll, för du kommer säkert att gråta en skvätt också.
Jag ska ut på fm, men vigseln vill jag inte missa (även om det är mitt i middagstiden, får försöka ordna till det).
Ha det gott.
Kramen Birgitta

Evashusotorp sa...

Klart ska man bänka sig vid Teven när vår kronprinsessa får sin älskade Daniel, jag gillar det här med kungahuset- ingen president för mig inte.
Kram
Eva

Tigris Predikantan sa...

Härlig skylt!
:)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Oh jag älskar rosendal. Särskilt vardagar då det inte är så mkt folk. Såg du Inofficiella bröllopsservisen? det är K2´s keramiker som ställer ut nu i juni. Underbara ting! Går att bestälal hos mig sen :)

Ska ni se det på TV, inte åka in till stan? Vi ska nog inte heller åka in, ser bättre på TV hihi. Så kan vi måla huset eller nåt mellan varven.

Kram på dig, ha en fin helg!
Lina

minsvägerskaochjag sa...

Hej Linda!
Rosendal är underbart. En så skön plats att ströva omkring på. Vi har haft picknick där bland äppelträden och det är så uppskattat hos barnen.

Vad roligt att du också har bokat in tv,n på lördag. jag och en vän ska sitta och njuta av festligheterna med lite champagne och en härlig middag sedan.
Ha en trevlig helg. Jag tänkte lägga ut receptet på Hallontårtan idag om det kan vara frestande.
Kram
Linda

Elsa och Helena sa...

Hej Linda! Samma planering här...lördagen är vigd, hihih, åt bröllopet!! Alla är förvarnade... jag är inte tillgänglig:)

Jättefina bilder från Rosendahls trädgård! Ha det så mysigt imorgon!

KRAMAR Helena

emilias gömmor... sa...

Jättefina bilder! Underbar trädgård! Här blir det festligt i byn. En storbildsskärm kommer att placeras på torget för att se på det kungliga bröllopet!Pizzeriorna har bröllopspizza!!! Vad det nu kan vara för något...

Kram Mimmi

Black Iris sa...

Så jättefint det ser ut att vara. Jag har knappt varit i huvudstaden som vuxen men ska nog snart göra ett besök där.

Kram Maidi

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej där, vi kom aldrig in till stan, vart bjudna på skumpa o sen middag/grill hos grannen, så vi följde allt på TVn vi med!
kram å hoppas ni fick en fin dag i solskenet!