söndag 11 oktober 2009

Allt möjligt snick snack!


...kameran är på lagning och maken har installerat nya drivrutiner på datorn vilket betyder att jag inte kan föra över kort från min mobil...suck teknikens under är fantastiska...

Det har hänt en stor sak den här veckan, jag blev FASTER och barnen fick sin första flickkusin. Vilken glädje och vilken fin liten flicka som har kommit till oss.


I lördags gick jag med en av mina svägerskor på stan. Vårat huvudsakliga butiks tittande handlade om inredning och vi besökte bla DIS, Hans Mikaels (ligger på samma gata som Dis), London W8, Simon och Tomas butik med extra allt i inredning, inte i min smak men kul att kolla in kändisar fniss..., Spiti, Vass,
NK-inredning, är alltid kul där finns bla Ceannis (men kuddarna från förra inlägget fanns inte på plats), Lexington, Mateus, Newport, hmm...Shoppade jag något? Jo, en snygg hängare till barnens kläder i hallen, från DIS. En ring, i form av solglasögon från Vass gjord av JohannaN. Kan komma på bild i veckan hoppas jag.
foto: Vassinredning

Delar så länge med mig av JohannaNs smycken.

Håll nu alla tummar att jag kan leverera egna foton i veckan.


Stor kram


Linda
2 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Tack själv...blir oxå så glad av dina kommentarer. Väntar med spänning på att få se foto på din nya ring. Älskar inte bara inredning utan smycken oxå. Ja, stugan ligger alldeles vid havet så det är härligt. Hoppas att det snart ordnar till sig med teknikens under:)
Kram Helena

Millas hem sa...

Grattis till dig som blivit faster!
Jag är också faster till två mysiga killar!

Kram Camilla