tisdag 3 november 2009

Min pappa...

...tycker det är så roligt att jag tycker om att fota. Särskilt kul för att min farfar var en stor fantast på fotografering. Han jobbade som jag tidigare nämnt som sjöman under sin levnadstid och just fartyg blev hans bildmodeller. Nu i dagarna har pappa publicerat en hemsida med bilder tagna av min farfar, resandemannen gå gärna in och titta...

Servettringarna i silver är från min farfar, troligtvis är dom ryska enligt stämplarna. Jag ska återkomma med en juldukning jag lovar!

Hoppas ni haft en buskul helg men vi drabbades av vinterkräksjukan...say no more...Kram och hej,Linda


7 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Vilka vackra servettringar och vad roligt när det är ett minne. Det är så extra värdefullt då. Ska kolla på din farfars bilder. Spännande.
Kram Helena

bikim sa...

Gorgeous!
Rosa

The Secret Garden sa...

Vad roligt när någon i släkten har haft samma intresse som en själv.
De där servettringarna kommer att bli ett riktigt smycke på dukningen!
Ha en fin kväll!

Karin Lindström sa...

Hej Linda!

Vilken bra ide att göra något av Farfars bilder, och vilket spännande yrke. Han måste fått se många platser på sina resor.
Servettringarna är jättesnygga, är de i silver!!! Dem får du vara rädd om:)

Jag har inte heller så mycket bloggtid som jag önskar mig. Det är ju så roligt att hälsa på hos alla och inspireras. Men ibland hinner man ju lite i alla fall.

Ha nu en bra och kreativ vecka!

Många kramar
Karin

Ps hoppas ni kommer iväg på husvisning snart:)

Tulipa sa...

Vilka vackra servettringar!

Vinterkräksjukan...nej fy, roligare kan man ha...det är såå jobbigt och vidrigt...

Du undrade över amaryllisen. Om du har köpt en färdig i jord så är den ju driven med knoppar som kommer att slå ut någorlunda snart...en efter en... Men om du köpt en du ska plantera själv så kan jag inte svara på hur lång tid det tar... Jag köper bara in sådana som är "ready to go".

Kram Mariette

Grön Iris sa...

Hej Mariette, jag köpte ett kitt i en låda som barnen i området sålde till sin klassresa. Den har blommat tidigare men har ännu ingen på g. Vi får väl se...

Tack för ditt svar!

Kram Linda

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej hittade dig inne hos Julia, och jag kikade in din pappas sida med foton på gamla fartyg. Fantastiskt! Älskar sådana gamla nostalgiska bilder.

Kram från mig, Lina