onsdag 30 juni 2010

Sommaren är här för att stanna...

I mitt huvud surrar inte bara humlorna just nu...vi hade en underbar helg i midsommar och det bästa SOLEN sken hela helgen. Sommaren kunde inte ha börjat bättre, varför har jag inte semester nu för? Surret förresten är en längtan efter ett eget sommarställe, att kunna sätta sig i bilen och vara framme på 1½ timma, ta ett kvällsdopp, fiska med barnen, plocka svamp i skogen, vila i hammocken...men det blir två gräsmattor att klippa, fler rabatter att rensa...surr, surr, surrr, bzzzzzz......aj!Ida min lilla (stora) flicka, tittar på när pappa lägger i bryggan...Nästa gång vi kommer till Värmskog där svärföräldrarna har stugan, kan vi kanske bada! Härligt!


Jag ser att jag har mycket läsning att ta igen hos er, blir ju så nyfiken!


Varma sommar kramar


LiNda

10 kommentarer:

Lilla Lycksta sa...

Hej Linda!
Så fin bild på din dotter. Visst kan längtan till ett eget sommarställe bli stark så här på sommaren. Kan längta efter ett litet torp invid en liten insjö, även om jag redan bor på landet, dock har vi ingen sjö i närheten. Ha det gott i sommarvärmen.
Kram Camilla

Hannis sa...

Vilken underbar bild!
Jag älskar svart/vita foton!

Jag har åtta timmar kvar att jobba...
På Lördag sitter jag i en solstol och dricker dagens och käkar jordgubbar=))

Kramen till dig!

Elsa och Helena sa...

Hej Linda! Ja, ibland surrar det av tankar och drömmar! Ditt surr låter härligt:) Jättefin bild på din Ida! Ha det så gott min kära bloggvän! Det blir lite dåligt med inläggen hos mig nu när det är sommar!

KRAMELIKRAM

Fiff sa...

Visst kan jag hjälpa dig! Här finns två olika motiv: http://www.cross-stitch-centre.co.uk/acatalog/free.html, och http://www.xs-and-ohs.com/xo3howto.html. Men det beror ju lite på vad för typ av ros-motiv du vill ha...jag har några på min dator oxå som jag kan maila, fast det är mest lite större rosmotiv, dvs med stjälk. Säg till mig när du vet vad du vill ha!

Evashusotorp sa...

Ja visst är det väl härligt med ett sommartorp men också lite stressigt, gräsmattor både här och där man vill vara både hemma och borta.Det går ju an för oss det tar bara ca 30 min. till torpet.
Kram
Eva

Black Iris sa...

Var man än bor och hur man än har det så drömmer man ofta om något annat samtidigt.
Det är alltid bra med miljöombyte m.m. men vad jag lärt mig så ska man inte ta på sig mer än man mäktar med. Jag har gjort den tabben alltför många gånger.
Njut av allt du har och ta en dag i sänder.

Kram Maidi

Fiff sa...

Här kommer några till, och med lite mindre ros-motiv, några av dem är inte bara rosor, men du kan ju plocka ut dem ifrån sammanhanget! http://www.p-tites-croix-et-jeux-d-aiguilles.over-blog.com/article-biscornu-tuto-et-grilles-52023477.html

http://carmela-broderies.over-blog.com/article-pour-toi-maman-50708232.html

http://novalee02.over-blog.com/article-grille-n-65-coeur-pour-maman-_2010-48546067.html

sådär.
Säg till om du väljer några av de förslag jag har gett dig, det skulle vara kul att veta!

Maggan sa...

Hej Linda
Vill bara kika in, och se hur du har det. Härligt att du njuter av sommaren...

Kramar
/Maggan

Grön Iris sa...

Allt är bara bra, jobbar på i värmen och njuter på kvällarna. Gallrar rosor och vattnar blommor...

Kram Linda

Elsa och Helena sa...

Vill bara kika in och önska dig härliga dagar i värmen!! Kan tänka mig att barnen njuter av vatten och bad:) Ha det gott!

KRAMIS