söndag 13 september 2009

Står pallen pall?

God söndagkväll...här har jag fotat närbilder på pallen som hör till mitt ärvda sminkbord.
Jag har länge funderat på att klä om stolen men vill hitta ett tyg som passar och som är tillräckligt tunnt.

...har någon förslag på tyg tar jag gärna emot detta. *Ler*.

Idag av en händelse hittade jag en loppis, tyvärr inte i någon lada på landet utan i en lagerlokal i utkanten av stan. Priserna var trevliga och jag gick omkring med ett leende på läpparna ivrigt letande efter nåt att tycka om. Mina fynd hoppas komma på bild snart...

Imorgon efter jobbet ska jag ta med mig barnen på en skogsutflykt. Hoppas bara vädret tillåter och kanske kan man plocka med sig något hem från skogens skafferi (ett fint uttryck jag läst på bloggen, liljor och tulpaner)

Ha en jätte bra MånDag

...kramar Linda...

3 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Hallå där, vilken fin pall!!!! Hoppas du hittar något fint tyg till den nu. Ibland får man gå och suga på det ett tag innan det blir rätt.
Ja du, nu har jag fullkomligt klivit rakt ut och det är klart att det är en omställning utan butiken, men det känns så rätt förstår du och då var jag bara tvungen att följa min röst. Hoppas vi ses ändå och vi har ju varandra här på bloggen, även om jag är dålig på att kika in ibland och kommentera. Det är ju det där med den välsignade tiden vet du, men du finns i mina tankar desto mer.
Ha en fin vecka!
Kram från Mia

Lena Skapar och Inreder sa...

Hej
Vilken fin pall, har du ett sminkbord till. Fina saker du får ärva.
Jag tror på ett rutigt tyg, i den färg som du önskar.
Spännande att se resultatet.

Kram Lena

Karin Lindström sa...

Hej Linda!

En så fin pall du har, det låter också trevligt med ett sminkbord. Det skulle jag också vilja ha! Vad har du för tyger och färger i rummet för övrigt? Det passar ju med ett feminint tyg när det är till dig, men annars tycker jag det blir mer spännande om man bryter av och sätter ett grövre linnetyg på en sån möbel. Ibland har man tur att hitta stora handvävda vita eller oblekta linnehanddukar med lite struktur i tyget. Det skulle vara jättefint till tycker jag!

Hoppas ni haft en skön dag och kommit ut i "skafferiet". Det är bäst att passa på och njuta nu medan det är så fint.

Ha en fortsatt skön vecka och tack för fina bilder och inspiration!

Många kramar

Karin