tisdag 29 september 2009

Titta in får ni se...

foto: min mobiltelefon

...här är vitrinskåpet i köket jag skrivit om i samband med mitt hyllkantsbands-köp. Hyllskivorna är av glas och lämnar en grön kant i ändarna men med denna lilla spetskant istället blev det en helt annan känsla. Ljuv romantik kanske?


foto: min mobiltelefon

Högst upp har jag placerat min sommar-kaffeservis, köpt i en antik affär på Södermalm.
I mitten hyllan finns favorit skålarna som bla används som kakskålar. Här återfinns även den ljusblåa glasburken med lock, alldeles nyinköpt på loppis.foto: fortfarande min mobiltelefon

Mjölkkannan som tittar fram är från min mormors mamma. Den gråa skålen är från Mateus och den turkosa pajformen är från Gerbera. Längst ner är tårtfatet (som kommer att användas på lördag då Ida fyller år) och mitt franska uppläggningsfat.


Önskar en fortsatt bra vecka!Linda

4 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Jättefin grön glasskål...älskar oxå den färgen. Bra idé med "kantband" på glashyllorna.
Kram Helena

The Secret Garden sa...

Vad roligt at du gillade min sida!! Ja varför måste det bli en grön kant på sidan av glasskivorna?!! Jag tänkte sätta upp en glashylla i badrummet, sånt där tjockt glas, men så såg jag den gröna sidan...hittade ingen lösning på det så jag har inte satt upp den ännu. Men nu har jag fått tips :) eller så kan man kanske måla sidan. Fast grejen med glaset var ju att hyllan liksom inte skulle synas alls, flyta in i badrumsväggen. Jag har nu länkat till din sida.

Lena Skapar och Inreder sa...

Oh vad fint du gjort i ditt skåp. Roligt med fina saker som får synas och skapa ett fint blickfång.
Det ser riktigt trevligt ut.

Hade gott och lycka till med tårtan.

bikim sa...

Dear Linda, beautiful display! and i do like the blue piece! it gives a gorgeous touch and brings the place alive. thanks for your comment on my blog.
sweet dreams,
Rosa